Відбувся ІІ-й фінальний етап Всеукраїнського конкурсу творів-есе «Творчість – основа розвитку духовного потенціалу людини»

 

18 квітня 2018 року на історико-філософському факультеті відбувся

ІІ-й фінальний етап Всеукраїнського конкурсу творів-есе «Творчість – основа розвитку духовного потенціалу людини»

 

Кафедра історії України в рамках Всеукраїнського конкурсу творів-есе «Творчість – основа розвитку духовного потенціалу людини»організувала наукову дискусію, присвячену проблемі усвідомлення свого місця у сучасному суспільстві та світі, реалізації творчого потенціалу людини, отримання знань через усвідомлення їх необхідності.

У конкурсі взяли участь 82 учасники з різних середніх загальноосвітніх та вищих навчальних закладів України, зокрема: Чернівецької, Закарпатської,  Вінницької, Рівненської, Житомирської, Запорізької, Одеської, Сумської, Харківської та Київської областей. Серед учасників конкурсу, учні, студенти та молоді учителі. Конкурс відбувався у 2 етапи: onlineта презентація і захист власних доробків. До ІІ-го етапу – фіналу було запрошено 21 учасника.

Під час фінального раунду – презентації власних ідей та творчого шляху учасників відбулася цікава полеміка, яка стосувалася різноманітних аспектів творчості та духовності особистості. Особливу увагу було приділено розвитку духовного потенціалу молодих людей в умовах сучасного міста.

Усі наукові доробки учасників конкурсу було видано у збірці творів-есе і вручено під час нагородження.

 

 

Факультет у соціальних мережах