Профорієнтаційний захід у спеціалізованих навчальних закладах № 149 та № 157 м. Києва

Профорієнтаційний захід у спеціалізованих навчальних закладах № 149 та № 157 м. Києва

13 листопада 2017 р. для учнів 10-х та 11-х класів (9 класів!) шкіл №149 та №157 м. Києва в рамках тижня профорієнтації був проведений захід «Обрії майбутньої професії». Захід було організовано викладачами кафедри філософії проф. Горбанем О.В., доц. Мартич Р.В. та доц. Купрій Т.Г.
Особливо, відкрито і по-дружньому зустріли викладачів університету у ліцеї № 157 Оболонського району. Обговорювалися питання вибору майбутньої професії, було надано ґрунтовну інформацію щодо Київського університету імені Бориса Грінченка, його специфіки та переваг. Акцентувалася увага також на спеціальностях, за якими здійснюється підготовка на Історико-філософському факультеті, зокрема по спеціальності «Філософія». Зустріч відбувалась в діалоговому режимі з питаннями та відповідями. Старшокласники жваво цікавилися інформацією про ВНЗ і обов’язково пообіцяли прийти на День відкритих дверей, хоча університетські спікери не обмежували бажаючих у хронологічних рамках і запрошували до себе в гості в будь-який час.
Величезна подяка нашому університетському другові та партнеру, заступнику директора з виховної роботи Єрмак Тетяні Миколаївні у організації профорієнтаційного заходу. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

Факультет у соціальних мережах