Звітна конференція ради студентського самоврядування історико-філософського факультету.

     8.06.2017р. в 411 аудиторії відбулася Звітна конференція ради студентського самоврядування історико-філософського факультету.

     Делегати факультету мали змогу ознайомитися з напрямками діяльності та результатами роботи комісій студентського самоврядування ІФФ. Голова Ради студентського самоврядування – П`янкова Єлизавета виступила зі звітною промовою, що охоплювала результати роботи за ‎2016-2017 навчальний рік. Підсумки доповіді підбивали результати роботи кожної комісії, участь ради студентського самоврядування ІФФ в університетських заходах, були визначені напрямки роботи студентського самоврядування на наступний рік. Основним у звіті проголошувалися події, які відбувалися протягом року за сприянням, ініцїюванням а також долученням до інших структурних підрозділів Студентського самоврядування ІФФ.

     На конференції були присутні проректор з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи – Бєлофастова Таїсія Юріївна, декан факультету – Александрова Олена Станіславівна, заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи – Мохнтаюк Ігор Олексійович.

     Загальним голосуванням студентів був затверджений звіт конференції. Важливо зазначити щона подальший рік було затверджено план роботи, а також окреслено основні напрямки і діяльності РСС історико-філософського факультету.

     Переглянути або скачати план роботи РСС історико-філософського факультету, а також звіт РСС можна за посиланнями:

     ЗВІТ (переглянути)   (скачати)

     План роботи РСС ІФФ (переглянути)     (скачати)

 

 

Факультет у соціальних мережах