Екскурсія до Музею історичних коштовностей України

    22 березня 2017 року студенти Історико-філософського факультету відвідали  "Музей історичних коштовностей України" розташований на території Києво-Печерського заповідника.

    Під час навчальної екскурсії в супроводі доцента кафедри історії України Боня О. І., першокурсники змогли поглибити рівень обізнаності з добою залізного віку та закріпити теоретичні знання на практиці. Для юних істориків було проведено змістовну та цікаву екскурсію і представлено найбільшу у світі колекцію Скіфського золота, включно зі знаменитою нагрудною царською прикрасою пектораллю.Групі надзвичайно пощастило з екскурсоводом, який захоплено охарактеризував кожен експонат в музеї, розповів маловідомі факти з історичних епох та  поділився власним досвідом з майбутніми колегами. Дана екскурсія була проведена у формі діалогу, що дозволило студентам побути не лише слухачами, а й активними учасниками інформаційно-пояснювального процесу, виступивши у ролі фахівців.

    Як бонус, охочі  змогли отримала можливість ознайомитися із іншими експозиціями музею, серед яких не можливо не відмітити пам’ятки Київської Русі, та прогулятися територією церкви Спаса на Берестові.

    Студенти – історики щиро дякують адміністрації музею за привітність та професійність робочого колективу і теплу атмосферу, яка панує у Ваших залах ! Тож, бажаємо Вам успіхів, процвітання, примноження кількості цінних експонатів та вдячних відвідувачів!

Факультет у соціальних мережах