День відкритих дверей кафедри філософії

 

7 грудня 2016 р. в рамках заходів Грінченківської декади відбувся «День відкритих дверей» на кафедрі філософії Київського університету імені Бориса Грінченка.

З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернулася д. філос. н., проф. Ірина Миколаївна Ломачинська, завідувач кафедри філософії, яка розповіла про структуру, основні досягнення та надбання Університету та кафедри. Присутнім була представлена презентація кафедри, яка розкрила всі аспекти життя викладачів та студентів.  Перед абітурієнтами виступила доцент кафедри А.П. Супруненко, яка ознайомила присутніх із діяльністю факультету та кафедри. Відповідальна за профорієнтаційну роботу доцент Т.Г. Купрій розповіла про правила прийому до Університету, було презентовано сайт, де абітурієнти зможуть ефективно знайти всю необхідну інформацію зі вступної кампанії 2017 року.

Родзинкою профорієнтаційного заходу виявилися наші студенти 1-4 курсів, які брали чи не найактивнішу роль в Дні відкритих дверей. Активістка студпарламентуО. Панкратьєва підготувала відеоролик, розміщений у відеохостингу YouTube(

) про студентське життя, не менш ініціативні М.Лютіков та А.Зубрицький продемонстрували майстер-клас з опанування таємниць ораторського мистецтва, О. Окунєва в своїх роздумах акцентувала увагу на ролі філософії в житті кожного, поезія І. Растівського всіх надихнула на подальші творчі звершення, а Л. Рожкова розкрила особливості навчального процесу в Університеті.

На завершення була проведена екскурсія навчальним корпусом. Відвідування бібліотеки, конференцзалу, та басейну глибоко вразили запрошених абітурієнтів, які виявили бажання повернутися ще не раз до нашої гостинної кафедри.

 

 

Факультет у соціальних мережах