ПРИВІТАННЯ ТРОФИМЧЕНКО АНАСТАСІЇ З ПРЕМІЄЮ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ

 

Прем'єр-міністр нагородив лауреатів Премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України

листопада відбулося урочисте врученняПремії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України. Під час нагородження лауреатів Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зазначив: “Ви є справжніми лідерами, які ведуть за собою і роблять свій внесок у розбудову нашої держави. У різних сферах, у різний час ви хочете бути корисними для своєї країни, і в кожної людини це викликає і повагу, і довіру".

Глава Уряду закликав юнаків і дівчат та громадянське суспільство, у цілому, бути активними агентами змін, що необхідні країни. Важливо, щоби ми змогли змінити ситуацію в країні, зробити Україну сильною 45-мільйонною прекрасною успішною країною. З вашою допомогою!” - наголосив Прем'єр-міністр. Він також зауважив, що у всі часи молодь була рушійною силою, яка створює, а не руйнує.

          Володимир  Гройсман подякував за лідерство та ті успіхи, які вже досягнуті, та побажав присутнім нових звершень і перемог. До слів вдячності та щирих побажань приєднався і Міністр молоді та спорту Ігор Жданов. “Пишаюся, що у нас є така надзвичайно талановита й відповідальна молодь”, - зазначив Міністр.

Ігор Жданов наголосив, що всі 18 переможців достойні нагороди, а грошовий еквівалент Премії у цьому році становить 50 тисяч гривень. Разом з коштами лауреати отримують диплом і нагрудний знак.

У свою чергу, молоді активісти подякували Уряду та Міністерству, зауваживши, що сьогоднішні лауреати є уособленням потужних команд і колективів, усіх небайдужих, тих, у кого болить серце за Україну.

Участь у церемонії нагородження взяв і заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема.

Нагадаємо, список лауреатів затверджено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2016 року № 671-р "Про присудження Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України". Із текстом документу можна ознайомитися за посиланням>>>.

 

 

Факультет у соціальних мережах