Відвідання Центрального державного архіву громадських об'єднань України

 

Богдан Гаврилишин був надзвичайною та видатною особистістю, людиною світу, яка була народжена в Україні. Саме так розказали про нього працівники Центрального Державного архіву громадських об'єднань України студентам третього курсу історико-філософського факультету на заходіприсвяченому відкриттю виставки та його особового архівного фонду.

Захід відбувся 17 жовтня 2016 року і надзвичайно зацікавив студентів, адже це подія визначна не тільки в архівному контексті, але й в історичному.  

 На початку заходу всі присутні мали змогу послухати всесвітньо відомий колектив «Twoviolins», який серед своєї публіки мав найвпливовіший людей сучасності. Після невеликого музичного вступу директор ЦДАГО О. В. Бажан провела екскурс, який стосувався життя і діяльності Богдана Гаврилишина. Які документи містяться у його фонді та яким чином вони були передані вархів. Також глядачі мали змогу подивитися короткий фільм про життєвий шлях цієї видатної особи і послухати спогади тих, хто був знайомий із нимособисто.

Загалом, не дивлячись на холодне приміщення вечір був теплим і цікавим, адже атмосфера яка переповнювала тоді зал була надзвичайно дружньою і позитивною. Слухаючи слова Б. Гаврилишина про Україну –мимоволі починаєш вірити у світле майбутнє.

Всі ті, хто був присутній на заході пішли додому із приємними враженнями і студенти не пошкодували, що присвятили цьому свій вільний час.

Про цю подію

https://day.kyiv.ua/uk/photo/ilyustraciya-do-mystectva-zhyttya

https://day.kyiv.ua/uk/article/podrobyci/nauka-bogdana-gavrylyshyna

 

 

rkan2746 

rkan2759 

rkan2934 

rkan2858 

rkan2613 

rkan2671

 

Факультет у соціальних мережах