Відбулася зустріч з Юрієм Гаврилечко на тему "Ринок праці: на що очікувати випускникам ВНЗ"

     13.10.23 у рамках проєкту «Лекції по п’ятницям» відбулася зустріч з Юрієм Гаврилечко на тему "Ринок праці: на що очікувати випускникам ВНЗ".

     Бесіда зі здобувачами-політологами КУБГ висвітлила коло найактуальніших питань, як-от: 1) відсутність системної потреби у фаховості на ринку праці; 2) позиція української держави щодо безробіття в умовах війни; 3) традиції ведення бізнесу й конкуренції компетентностей в Україні.

     Лектор послідовно окреслив загрози, що виникають унаслідок деградації індустріальної складової в економіці та дрейфування у бік «великої аграрної країни». 

     Відзначимо жваве зацікавлення наших бакалаврів й магістрантів темою лекції, яке втілилося у питаннях, а саме: чи розраховувати на повернення біженців; яким може буде економічне відродження залежно від сценарію перемоги; чи очікувати на вибудовування цивілізованого ринку з високими заробітними платами у майбутньому.

     Зрозуміло, що обмежений час не дав можливості повністю задовольнити інтерес наших студентів. Відтак – чекаємо на наступну зустріч Юрієм Володимировичем!

13.10 

13.101 

13.102

Факультет у соціальних мережах