Екскурсія студентів до Центральної виборчої комісії

     26 листопада 2021 р. відбулася екскурсія до Центральної виборчої комісії. В екскурсії взяли участь студенти І-ІІІ курсів спеціальності «Політологія» Єгоров Олександр, Лисюк Артем, Мирончук Іван, Олєйнікова Вероніка, Скляров Назарій, Чугунова Олександра, Нестеренко Захар, Керносенко Ольга у супроводі доцента кафедри політології Балацької Олени Борисівни.

     Під час екскурсії секретар ЦВК  Гатаулліна Олена Аухатівна з колегами розповіли майбутнім політологам про історію та особливості роботи ЦВК, перші вибори Президента України, Єдину інформаційно-аналітичну систему «Вибори», Державний реєстр виборців, складові Стратегічного плану ЦВК та про багато інших цікавих і корисних для юних громадян речей. 

     Під час активного спілкування зі співробітниками ЦВК лунало чимало запитань. Зокрема, про можливості введення електронної системи голосування, інклюзивний напрям Стратегічного плану, доступність голосування для ВПО.

     Також у відвідувачів була можливість особисто потрапити до приміщень, де оголошуються вирішальні для Держави результати голосування і навіть посидіти у кріслах членів ЦВК.

IMG 2667 min 

IMG 2713 min 

IMG 20211126 122048 min

Факультет у соціальних мережах