26 листопада 2018 р. чотири групи студентів першого Інституту людини спеціальностей Психологія, Практична психологія, Соціальна робота та Соціальна педагогіка, дві групи студентів Педагогічного інституту третього курсу спеціальності Початкова освіта, група студентів третього курсу спеціальності   Дошкільна освіта та дві групи студентів істориків другого курсу Історико-філософського факультету разом із  к.і.н., доцентом кафедри історії України, науковим керівником Студентського історичного гуртка «Енігма», Тарасенко О.О., відвідали Музей книги і друкарства України.

    Музей розташований у давній архітектурній пам’ятці Києво-Печерської лаври - будинку монастирської друкарні, що діяла безперервно з початку ХVІІ ст. до початку XX ст. (понад 300 років). У Музеї зібрані унікальні скарби книжкової культури українського народу. Експозиція висвітлює історію вітчизняної книги і книжкової справи від часів Київської Русі і до наших днів. У двох виставкових залах Музею періодично демонструються художні, книжково-ілюстративні, фотовиставки, а також проводяться заходи, присвячені важливим подіям у культурному житті України і зарубіжжя.

    У своїх враженнях від огляду Музею студенти наголосили, що дуже цікава та змістовна експозиція Музею потребує того, щоб у цей Музей повертатись ще не один раз. 

Факультет у соціальних мережах