Травень 2017р.

5 травня студенти та викладачі Історико-філософського факультету, разом іншими співробітниками та студентами Університету, вшанували пам'ять Бориса Дмитровича Грінченка - Видатного Українця, громадського діяча кінця XIX - початку XX ст., педагога, письменника, перекладача, літературознавця, вченого, мовознавця, етнографа, лексикографа та автора славнозвісного "Словаря української мови", взявши участь у традиційному покладанні квітів до пам’ятника Борису Дмитровичу.

16 травня Студенти Факультету відвідали зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, Директором Корейського освітнього Центру в Україні Ю Санг-Бом та секретарем посольства Катериною Чорною.

18 травня студенти Історико-філософського факультетубули присутні на панельній дискусії «Російсько-український конфлікт як прояв «гібридної війни», ініціатором якої виступила кафедра міжнародних відносин та міжнародного права ФПМВ. Участь у дискусії взяли гість з Італії –Альберті Франческо, політолог, професор Університету Тренто, маршал Фінансової гвардії м.Тренто, а також провідні вітчизняні експерти та науковці.

18 травня В День пам’яті геноциду кримськотатарського народу студенти Факультету відвідали вечір – реквієм в Національній опері України.

18 травня Історико-філософський факультет долучився до волонтерської акції «День донора крові», що пройшла у стінах Київського університету імені Бориса Грінченка.

18 травня студенти Історико-філософського факультету Університету Грінченка, на запрошення Громадської спілки «Коло жіночого партнерства»,взяли участь в організації та проведенні Форуму жіночого партнерства, який зібрав понад 200 активних жінок з 18 регіонів України, із різних сфер діяльності та життя, що бажають змінити свій регіон та країну в цілому.

24 травня представники студентського самоврядування Історико – філософського факультету та Факультету права та міжнародних відносин Київського університету імені Бориса Грінченка були запрошені наз устріч з заступником Міністра молоді та спорту України Олександром Яремою та взяли участь в обговоренні актуальних питань молодіжної політики.

Факультет у соціальних мережах