Березень 2017р.

 

 

9 березня відбулася зустріч студентів Факультету з деканом Факультету підготовки офіцерів запасу Національного університету оборони України імені Івана Черняховського Марценківським Вадимом Тадеушовичем. Зустріч була присвячена питанню вступу та навчання студентів за програмою підготовки офіцерів запасу.

9 березня в рамках заходів традиційного для нашого Університету «Шевченківського березня» на Історико-філософському факультеті за сприяння Наукового товариства та Ради студентського самоврядування відбулася інтелектуальна вікторина «Тарас серед нас», під час якої студенти І курсу мали змогу перевірити та удосконалити свої знання з біографії та творчості Кобзаря!

17 березня в Національному музеї історії України відбулися урочистості з нагоди відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років за участі Президента України Петра Порошенка. Разом зі студентами – учасниками Революції Гідності, волонтерами АТО, родинами Героїв Небесної Сотні та іншими справжніми патріотами.

27 березня на запрошення Ради студентського самоврядування Історико-філософського факультету і Факультету права та міжнародних відносин, студенти пройшли тренінг з надання першої невідкладної допомоги. Тренінг проводила співголова Ради волонтерів при Міністерстві оборони України, член Ради з питань національної єдності при Президенті України, координатор Всеукраїнського об’єднання «Патріот» Анна Майборода та волонтери ВО «Патріот» Ірина Іванова та Сергій Назаров.

25 березня студенти Історико-філософського факультету спільно з грінченківцями долучилися до традиційної київської толоки, яка відбулася у парку відпочинку «Наталка» Оболонського району.

28 березня в межах загальноміського «Весняного благоустрою столиці» студенти Історико – філософського факультету й Факультету права та міжнародних відносин долучилися до екологічної акції із прибирання території, прилеглої до легендарної річки Почайна, найбільш відомої як ймовірне місце Хрещення Русі князем Володимиром Святославичем у 988 році.

28-29 березня студенти Історико-філософського факультету долучилися в якості координаторів та волонтерів до найбільшого кар’єрного заходу України —XVIІ Ярмарку вакансій «Impulse-2017».

 

Факультет у соціальних мережах