Грудень 2016р.

 

5 грудня, в рамках заходів Грінченківської декади, студенти І курсу отримали можливість переглянути документальний фільм "Інший ... інший Грінченко", створений творчим колективом студентів та співробітників Київського університету імені Бориса Грінченка, та презентували колаж з найвідоміших портретів непересічної особистості, чиє ім’я з гордістю носить наш Університет.

7 грудня з нагоди чергової річниці від дня народження Б. Д. Грінченка в нашому Університеті був проведений, сталий вже традиційним, конкурс на кращу інтерпретацію слів Словника Бориса Грінченка. «Синергія різних видів мистецтв впрезентації», а група підтримки стала найкращою серед вболівальників.

10 – 12 грудня студенти Факультет у здійснили візит до Львову.

17 грудня студенти Факультету взяли участь у благодійному ярмарку до Дня святого Миколая «Допоможи дітям з обмеженими можливостями», ініційованому Міжнародною громадською організацією «Федерація жінок за мир у всьому світі».

19 грудня у День Святого Миколая, приєднуючись до всіх, хто поважає національні звичаї, студенти та викладачі Історико – філософського факультету запалили свою власну ялинку,прикрасивши її чудовими новорічними іграшками в поєднанні з завзяттям, гарним настроєм та вірою в справжнє диво.

 

Факультет у соціальних мережах