Вересень 2016р.

 

1 вересня відбулася урочиста посвята першокурсників Історико-філософського факультету в студенти Київського Університету імені Бориса Грінченка.

13 вересня студенти Історико-філософського факультету відвідали Історико-меморіальний музей Михайла Грушевського

16 вересня на Історико-філософському факультеті відбулися вибори Голови Ради студентського самоврядування, членів Ради студентського самоврядування, представників студентів у Вчену Раду Університету, представників студентів у Вчену Раду факультету, представників студентів на Конференцію трудового колективу Університету та факультету.

17 вересня студенти та викладачі Історико-філософського факультету відвідали Національний музей народної архітектури та побуту в с.Пирогів.

19 вересня студенти Історико-філософського факультету разом з іншими студентами Університету долучилися до відзначення Всесвітнього Дня демократії.

20 вересня студенти Історико-філософського факультету долучилися до організації та проведення Дня батька в м.Києві.

20 вересня студенти Історико-філософського факультету виступили делегатами на Зборах трудового колективу.

28 вересня, напередодні 75-ї річниці трагедії у Бабиному Яру, студенти Факультету разом з великою грінченківською родиною відвідали урочище Бабин Яр та вшанували пам’ять загиблих.

28 вересня Адміністрація та Студентська Рада Історико-філософського факультету відвідала гуртожиток за адресою вул. Кіквідзе 35 та ознайомилися з умовами проживання студентів.

30 вересня у День Cвятих мучениць Віри, Надії, Любові і матері їх Софії студенти Історико-філософського факультету долучилися до чудової ініціативи Студентського Парламенту Університету та взяли участь у благодійному фестивалі «Барви осені», спрямованому на підтримку дівчинки Софійки Сіверської, яка зараз мужньо протистоїть важкій хворобі.

 

Факультет у соціальних мережах