Засідання студентського наукового клубу MNEMOSYNE на тему «Salus populi suprema lex / благо народу – вищий закон: Її Величність Королева Єлизавета II»

     25 жовтня 2022 року відбулось засідання студентського наукового клубу MNEMOSYNE на платформі Google Meet. Студенти-історики Київського університету імені Бориса Грінченка долучились до обговорення з теми: «Salus populi suprema lex / благо народу – вищий закон: Її Величність Королева Єлизавета II».

     Із доповіддю виступили студенти 3 та 4 курсів Факультету суспільно-гуманітарних наук Лах Мар’яна та Шуточкін Владислав. Обрану тему виступу доповідачі визначили «Образ Королеви Великобританії Єлизавети ІІ у кінематографі». На загальний розгляд присутнім представили аналіз фільмів про королеву Єлизавету ІІ, де сконцентрували увагу на сучасних мистецьких підходах до висвітлення її життєвого і політичного шляху. Доповідачами було відзначено основну рису характеру королеви Великобританії, а саме сміливість монархині в найскладніші і трансформаційні часи суспільних викликів.

     Доповідь зумовила чимало питань, жваві дискусії і дебати учасників клубу. Дякуємо усім доповідачам, слухачам і диспутантам! Люб’язно запрошуємо долучатися до роботу студентського наукового клубу Факультету суспільно-гуманітарних наук КУБГ «MNEMOSYNE»!

 

Факультет у соціальних мережах